Herr Ivian

Description:

”Ingen man av denna värld är denne mans like” – så började Harnuvel XI sitt tal när Ivian, som den yngste någonsin, dubbades till fri riddare av Zoriánorden. Herr Ivian är hela Soldarns, och då i synerhe Det samoriska templets, egen hjälteriddare. Han är förföriskt vacker, men samtidigt kysk.
Trotts sin ungdom har Herr Ivian hunnit med det mesta, bland annat på egen hand bränna en undangömd Daak-kyrka i Khazimbergen; kämpat mot pirater på hela fyra olika hav; rest till den kända världens alla länder, inklusive österlandet; uppfört tempel på Takalorr och det sägs att han konfronterat och till och med dräpt ett av de ohyggliga odjur som i sagorna kallas för drake.
Herr Ivian har ett långt ljust hår som räcker honnom ned till halva ryggen. Han bär en evigt skinande rustning, vilken han skyddar mot väder och vind med hjälp av en djupblå mantel. Vid hans sida hänger stridssvärdet ”Daaks bane” vilket välsignats av samorimän och munkar världen över och sägs vara magiskt. Herr Ivian rider en stor vit striddshäst och följs alltid aå av sin väpnare – för tillfället den 17-årige Gaifell, baronen av Skogens brorson.

Bio:

Herr Ivian

Konungen Utan Namn Koftan Koftan